DI-työt Hefmecissä

DI-työntekijäksi meille?

Olemme tarjonneet vuosien saatossa teekkareille useita diplomitöitä. Aihe valikoituu yleensä projektin aloituksen yhteydessä ja siitä keskustellaan asiakkaan ja työntekijän kanssa. Valikoimme aiheeksi sellaisen, että se kiinnostaa tekijää ja täyttää myös DI-työn vaatimustason. Nopeimmillaan työ on tehty 3 kuukaudessa työntekijän tultua taloon (tavoite) ja pisimmillään siihen on mennyt 1,5 vuotta.Tähän vaikuttaa myös työntekijän opintojen tilanne. Useimmiten DI-työ tehdään muiden asiakasprojektien rinnalla. 

Projekti, jonka yhteydessä DI-työ tehdään, toteutetaan kuten mikä tahansa Hefmecin asiakasprojekti. Saat kerättyä materiaalia kirjoitustyötä varten projektin aikana ja Hefmecin ohjaajalta saat apua työn rajaamisessa. Meillä on myös antaa paljon hyviä vinkkejä siitä, miten saat tehtyä DI-työn nopeasti ja tehokkaasti, vieläpä hyvällä arvosanalla. Kun asiakasprojekti alkaa olla loppusuoralla, sovimme yhdessä kirjallisen työn tekemiseen ja opintojen loppuun saattamiseen tarvittavasta ajasta. Diplomityön ja tutkinnon valmistumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa uraasi Hefmecissä vakituisena työntekijänä.

DI-töitä on tehty esimerkiksi seuraavista aiheista: Lävistimen terän muotoilu, erikoisnostoapuvälineen kuormituksen seuranta, pultinhitsauksen käytettävyyden parantaminen, tuotantotavan muuttaminen ja virtaviivaistaminen kokoonpanossa, nostoapuvälineen suunnittelu vaativaan käyttöympäristöön, puhdastilaan sijoitettavan nosturin suunnittelu ja korihitsaamon asennuslinjan robotisoinnin konseptointi. Haasteita siis riittää ja projektit ovat laajuudeltaan vähintäänkin DI-työn edellyttämää tasoa.

Voit milloin vain verkostoitua kanssamme (Connect), kertoa milloin sinulla olisi sopiva hetki aloittaa diplomityön teko ja mitkä aihealueet kiinnostavat sinua! Työskentelyn voi aloittaa osa-aikaisena jo maisterivaiheessa.

Connect

DI-työntekijän polku Hefmecissä

Työskentelyn voi aloittaa osa-aikaisesti opintojen ohella, yleensä maisterivaiheen 1. tai 2. vuonna

Osallistut Hefmecin asiakasprojekteihin ja avustat alkuun Hefmecin projektipäällikköä

Saat kattavan perehdytyksen työhösi ja tarvittaessa tukenasi on koko yritys, kahdella paikkakunnalla

DI-työn aihe valikoituu asiakasprojekteista 1-12kk kuluessa opintojen tilanne huomioiden

Projekti, jonka yhteydessä DI-työ tehdään, toteutetaan kuten mikä tahansa Hefmecin asiakasprojekti

Hefmecin ohjaajalta saat apua työn rajaamisessa sekä paljon hyviä vinkkejä työn läpivientiin

Tutkinnon valmistumisen jälkeen sinulla on mahdollisuus jatkaa uraasi Hefmecissä vakituisena työntekijänä

Tähän tehtävään liittyvät avoimet työpaikat

Connectaa kanssamme pysyäksesi ajan tasalla uusista työpaikoista.

Kaikki avoimet tehtävät

Teemme vuosittain satoja projekteja ja jokainen niistä liittyy asiakkaamme esittämään, usein tuotantotekniikkaan liittyvään, kehittämishankkeeseen. He tarvitsevat näissä projekteissa Hefmecin insinöörien apua, sekä meidän tapaamme ratkaista ongelmia.

Visaisempien ongelmien ratkaisuun osallistuu tarvittaessa koko yritys. Paikalla on useita kokeneita "Hefaistoksia", jotka ammentavat ideoita aikaisemmista projekteista ja näkemistään sovellutuksista. Born to Solve on tunne, jonka tulet yhdistämään näihin työkavereihin.

Oletko sinä syntynyt ratkaisijaksi?

Aloitin Hefmecissä kesäteekkarina. Pääsin heti toisena työpäivänä mukaan autoteollisuuden asiakasprojektiin. Jännitin, miten selviän 3. vuoden opiskelijana Hefmecin haastavissa projekteissa, joissa piti konesuunnittelun lisäksi hallita myös lujuuslaskenta FEM:lla. Yllätyin, miten tehokkaasti Hefmecissä hyödynnetään työkavereiden osaaminen ja miten helposti sain apua heiltä. Jatkoin kesän jälkeen erilaisissa suunnitteluprojekteissa opiskelujen ohella ja DI-työn tein Hefmecille kesällä 2020. Valmistumisen jälkeen olen jatkanut Hefmecissä vakituisena työntekijänä.

Joona Haukipuro, Hefmecissä vuodesta 2018

Hain suunnittelutöitä kesällä 2019. Olin suorittanut koulukurssit, mutta diplomityö puuttui. Hefmecistä löytyi sopiva aihe tuotantotekniikan IoT-projektiin liittyen. Työn aikana suunnittelin ja valmistin useita prototyyppejä. Projektiin liittyviin haasteisiin sain apua koko Hefmecin henkilöstöltä. Prototyyppejä testattiin Aalto-yliopistossa. Työn ohjaus tuli Hefmeciltä ja työn valvoja Aalto-yliopistosta. Diplomityön ja valmistumisen jälkeen olen jatkanut Hefmecissä nuorempana suunnittelijana. Yhtenä projektinani on prototyypin tuotteistaminen ja testaus teollisessa ympäristössä.

Mika Julin, Hefmecissä vuodesta 2019

Robert Huberin tie 2
01510 Vantaa Ajo-ohjeet +35893882050 Näytä sijainti

Pori

Isolinnankatu 22
28100 Pori Ajo-ohjeet Näytä sijainti

Joko Hefmec Engineering Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@hefmec.fi
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta