RÄJÄHTÄVÄ STARTTI INSINÖÖRIURALLE

Hefmecin Engineering Trainee on kone- ja tuotantotekniikan alan maisterivaiheen  korkeakouluopiskelijoille tarkoitettu 4 kuukauden työharjoitteluohjelma

Ohjelman keskiössä olet sinä. Kuuntelemalla ja keskustelemalla opimme toisiltamme. Työympäristömme ja kokeneiden suunnittelijoidemme avulla varmistamme kehittymisesi. 

Ohjelman jälkeen sinulla on mahdollista jatkaa osa-aikaisena tai kokoaikaisena nuorempana suunnittelijana Hefmecissä tai asiakkaallamme. Kun on sopiva hetki aloittaa diplomityön teko, etsimme sinulle aiheen.

Harjoitteluohjelma käynnistyy loppukeväästä. Hae vuoden 2020 ohjelmaan nyt! 

Hae 2020 Trainee-ohjelmaan

#NEXTHEFMEC


 

Toimimme avoimesti avokonttoreissa ja haastamme omaa ajatteluamme mm. kokoontumalla päivittäin ideoimaan ja jakamaan osaamistamme yhdessä. Tapaamisiin pääset osallistumaan virtuaalisesti, vaikka tekisit projektiasi etänä tai asiakkaalla. Näin pääset hyödyntämään talon sisällä olevaa osaamistamme ja kasvatat samalla omaa osaamistasi.

Tule mukaan rakentamaan tuottavampaa huomista!

Engineering Trainee työharjoitteluohjelma

ET.JPG

Kesto on noin 4 kk ja mahdollistaa työllistymisesi nuorempana suunnittelijana tai diplomityöntekijänä.

 

 

Henkilökohtainen mentor

Vierelläsi on oma mentor koko ohjelman ajan. Mentoroinnin tavoitteena on tukea ammatillista kasvuasi ja auttaa sinut alkuun työurallasi henkilökohtaiset ominaisuutesi huomioiden. Yhteiset keskustelut, ajatusten vaihdot ja ideointihetket ovat mentoroinnin ydin.

Mitä työntekijämme sanovat

Olin maisterivaiheen konetekniikan opiskelija, kun hain ensimmäistä kertaa suunnittelutyötä. Minulla oli tapana soittaa hakemiini yrityksiin. Jutellessani Hefmecin Evi Rantasen kanssa, minulle syntyi tunne, että tulevaisuudestani oltiin aidosti kiinnostuneita. Hefmecin työntekijöiden todellinen halu auttaa nuoria innokkaita insinöörejä on yllättänyt minut positiivisesti.

Mika Julin, Hefmecissä vuodesta 2019 Nuorempi suunnittelija

Aloitin Hefmecissä kesäteekkarina. Pääsin heti toisena työpäivänä mukaan autoteollisuuden asiakasprojektiin. Jännitin, miten selviän 3. vuoden opiskelijana Hefmecin haastavissa projekteissa, joissa piti hallita konesuunnittelun lisäksi myös lujuuslaskenta FEM:llä. Yllätyin, miten tehokkaasti Hefmecissä hyödynnetään työkavereiden osaaminen ja miten helposti sain apua heiltä. Olen jatkanut erilaisissa suunnitteluprojekteissa opiskelujen ohella.

Joona Haukipuro, Hefmecissä vuodesta 2018 Nuorempi suunnittelija

Diplomityö

Onko opintosi jo siinä vaiheessa, että voit aloittaa diplomityön teon?

Olemme ohjanneet lukuisia diplomitöitä kone- ja tuotantotekniikan alalta.

Lue lisää täältä


 

Joko Hefmec Engineering Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@hefmec.fi
  • Esa Kaarlejärvi
  • Evi Rantanen
  • Kimi Forsberg
  • Marko Leutonen
  • Petja Lindström
Teamtailor

Urasivu Teamtailorilta