Kimi Forsberg

Kimi Forsberg

Palvelupäällikkö

Työurani alkoi vuonna 2005 opiskeluaikana avaruustekniikan parissa Otaniemessä. Valmistumisvaiheessa muistan pohtineeni kovasti, minkälaisen uran haluan rakentaa. Tutkimustyö ei ollut minun juttu.  Pohdin, haluanko isoon yritykseen, jossa on loistavat etenemismahdollisuudet? Vai hakeudunko pieneen yritykseen, jossa saan ääneni kuuluviin? Uskon, että molempia reittejä pitkin olisin ajautunut samantyyppiseen roolin, jossa nykyisinkin toimin.

Löysin Hefmecin työpaikkailmoituksen. Tajusin, että insinööritoimistossa saan mahdollisimman monipuolista oppia. Siitä ei olisi ainakaan haittaa. Tiesin myös, että kyllästyn nopeasti. Insinööritoimisto tuntui minulle parhaalta vaihtoehdolta. Pääsin ensimmäisinä vuosinani suunnittelemaan eri teollisuuden alan laitteita, erilaisissa ympäristöissä. Tiedon jano oli valtava ja sain riittävästi haastetta. Insinööritaidoissa en kuitenkaan ollut paras, vaan enintään keskinkertainen. Vahvuuteni olivat kommunikointitaidossa, virheistä oppimisessa, nopeassa oppimiskyvyssä, asiakaspalvelussa, myynnissä ja periksiantamattomuudessa. Aloin ymmärtää, että voin insinöörinä hyödyntää näitä muita ominaisuuksiani. Myöhemmin näistä elementeistä aloin kehittää yhtiölle mm. johtamisjärjestelmää, josta ammennamme toimintatapoja yhä tänä päivänä.

Persoonana olen hieman räiskyvä. Innostun herkästi uusista asioista. En yleensä tartu toimeen nopeasti, vaan heti. Etenkin nuorempana vanhat asiat jäivät usein tekemättä ja ympärillä olevat ihmiset saattoivat tuntea sen omissa nahoissaan. Myöhemmin vauhti on hieman hidastunut ja pystyn jopa hetken miettimään ennen toimimista. Saan purettua energiaa pelaamalla jalkapalloa. Kitaransoittoharrastus on opettanut minulle keskittymistä ja pitkäjänteisyyttä. 

Tänä päivänä toimin yrityksessämme konsulttien esimiehenä ja otan roolia myös mm. rekrytoinnin, myynnin ja yrityksen kehittämisen parissa. Sosiaalisena henkilönä nykyinen työnkuvani sopii minulle. Uusia ideoita tuppaa tulemaan edelleen tiheään tahtiin ja niitä toteutetaan parhaan mukaan. Saatan myös järjestää firman pikkujoulut tai opiskelijaexcun. On mahtava tunne nähdä, kun porukka viihtyy myös työympäristön ulkopuolella!

Minua kuvaavat mm. verbit innostava, nopealiikkeinen, rohkea, suorapuheinen, päättäväinen, tavoitehakuinen ja malttamaton. Ei kuulosta hirveän mairittelevalta. Näiden ominaisuuksien kanssa on kuitenkin opittu elämään ja niitä on päästy hyödyntämään eri tilanteissa.

 Hefmecissä vuodesta 2006

+358505630465

Joko Hefmec Engineering Oy on työpaikkasi?

Osallistu rekrytointiin, löydä seuraava kollegasi.

email
@hefmec.fi
  • Aki Jalonen
  • Esa Kaarlejärvi
  • Evi Rantanen
  • Kimi Forsberg
  • Marko Leutonen
  • Pertti Yli-Kohtamäki
  • Petja Lindström
  • Sami Jortikka
Teamtailor

Työnantajamielikuva / Employer Branding Teamtailorilta